Hirdetés

God of War - 4 nehézségi szinten ugorhatunk neki

|

Igazán kemény srácnak hiszed magad? A God of War fejlesztői rád is gondoltak.

Hirdetés

Nemrég a fejlesztők meséltek egy kicsit az új God of War harcrendszeréről, most pedig azt is megtudtuk, miért lesz olyan fontos, hogy tökéletesen elsajátítsjuk a kombókat.

Hirdetés

A God of War 4 különböző nehézségi szintet kínál majd a játékosoknak. A legalacsonyabb nyilván azoknak készült, akiket inkább a történet érdekel és nem feltétlen akarják újra és újra megpróbálni a bossharcokat. A legtöbb játékos várhatóan normal fokozaton nyomja majd, a tapasztaltabbaknak pedig a hard lesz a kedvence.

És persze hogy azok se unatkozzanak, akik már táncszőnyeggel is végigjátszották a Dark Soulst visszafelé, bekerült egy "Give Me God of War" névre keresztelt nehézségi fokozat, ami saját mentést kap játékon belül, és nem engedi, hogy menet közben változtass a nehézségen. Itt nemcsak több ellenfél támad rád több életerővel, hanem egészen más jellegű kihívás vár rád, mint az alacsonyabb szinteken.

Rengeteg dolgot megváltoztattunk, hogy tényleg kihívás legyen a dolog, és ne ugyanaz egy kicsit nehezebb fokozaton. Átdolgoztuk az ellenfeleket, így teljesen más támadásokat használnak. Ez a mód nagyon más lesz.

- mondta Cory Balrog, a játék rendezője.

Ti melyik szintet választjátok majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)