Hirdetés

New Game+ módot kap a God of War

|

Ha nem érezted Kratost elég elsöprőnek vagy csak szimplán újratolnád a God of Wart, akkor a közeljövőben érkező New Game+ módot neked találták ki.

Hirdetés

A New Game+ arra sarkaja a rajongókat, hogy újrajátszák kedvenc játékaikat. Mára több AAA cím is megkapta ezt az opciót, így pl. az Assassin's Creed Origins, a Horizon Zero Dawn és a Final Fantasy XV is új élményeket kínál a újrakezdőnek.

Hirdetés

Az E3 során is már pedzegették a Sony közvetítése alatt, hogy várható lesz egy New Game+ a God of Warhoz, de a hivatalos bejelentést a PlayStation blogján tették meg. A posztból kiderül, hogy a mód lehetőség kínál arra, hogy minden tárgyat, erősítést, fejlesztést amit az előző végigjátszás során megszereztünk, felhasználhassuk a következő induláskor. Ez azt jelenti, hogy Kratos már a játék kezdetekor aranyló páncélban és erőteljes fegyverekkel zúzhat, bár az "ajtónyitó" és "ajtóberugó" erejét ezek sem turbózzák fel.

Megjelenési dátumról egyelőre nincs hír, de a Sony hamarosan újabb információkat is meg fog osztani a móddal kapcsolatban.

Ti kipróbáljátok majd a God of War New Game+ opcióját?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)