Hirdetés

God of War - a játék rendezője örülne egy PC-s verziónak, de sajnos nincs beleszólása

|

A jelek szerint Cory Barlog szívesen elhozná Kratos legújabb kalandját egy másik platformra is.

Hirdetés

Az egyik legütősebb PlayStation 4-exkluzív lett a tavaly debütált God of War, amiben Kratos a görög istenek helyett a skandináv mitológia szereplői között vágott rendet. Kritikailag és pénzügyileg is remekül teljesített a játék, így érthető, hogy a PC-s tábor örülne egy portnak.

Hirdetés

Valaki fel is hozta az ötletet a Twitteren a játék rendezőjének, Cory Barlognak, aki ugyan egyetértett a reménykedő rajongóval, de nem szolgált túl jó hírekkel. Állítása szerint ő is szívesen látná Kratost PC-n, de a döntés a tőle feljebb lévők kezében van, ami azt jelenti, hogy sajnos nincs beleszólása ebbe a témába. Viccesen hozzátette még, hogy ő nem Kojima, valószínűleg arra utalva, hogy a japán játékipari veteránnak legújabb játéka, a Death Stranding PlayStation 4 mellett PC-re is meg fog jelenni.

Ti örülnétek, ha PC-re is megjelenne a God of War?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)