Hirdetés

PC-re is megjelenhet a 2018-as God of War?

|

Egyelőre még ne törjétek fel a malacperselyt a PC-s God of War miatt, de talán azért nem ok nélkül reménykedünk benne.

Hirdetés

Elképzelhető, hogy a Horizon Zero Dawn után a két évvel ezelőtt megjelent God of War is ellátogat PC-re, azaz nem marad tovább PlayStation 4-exkluzív cím. Egyelőre semmiféle hivatalos bejelentés nem érkezett, de egy furcsa változás az amerikai PlayStation oldalon akár erre is utalhat. 

Hirdetés

Ha ellátogattok a PlayStation hivatalos weboldalán a 2018-as God of War adatlapjára, akkor immár nem találjátok meg ott az "Only on PlayStation" feliratot, ami a Sony exkluzív címeire hivatott utalni. Korábban természetesen ott virított, ezt a weboldal régebbi verziója világosan mutatja. Értelemszerűen ez még messze nem jelenti azt, hogy biztosan kipróbálhatjuk majd Kratos legutóbbi kalandját a jó öreg PC-n is, de azért mindenképpen furcsa, hogy eltűnt a szóban forgó felirat. Ha csak valamiféle hibáról van szó, akkor az illetékesek valószínűleg hamarosan korrigálják majd, ha viszont ez nem történik meg, akkor elkezdhetünk reménykedni. Hasonló történt egyébként a Detroit: Become Humannel is, ami ugye már elérhető az Epic Games Store-ban.

Korábban egyébként a játék mögött álló Cory Barlogot is megkérdezték több ízben is arról, hogy jöhet-e PC-re a God of War, ő pedig erre mindig azt válaszolta, hogy imádná, ha megtörténhetne, azonban ez nem rajta múlik. Úgy fogalmazott, "ő nem Kojima".

Ti örülnétek, ha PC-n is elérhetővé válna a God of War?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)