Hirdetés

God of War - megérkezett a Photo Mode

|

A God of War legújabb frissítésének a várva várt Photo Mode is része, így az önjelölt művészek máris tolhatják a jobbnál jobb képeket.

Hirdetés

Mivel Season Pass nem lesz a God of War mellé, nagyon reméljük, hogy a Sony Santa Monica máris a folytatáson dolgozik, és csak néhány fejlesztő polírozgatja a nemrég megjelent epizódot.

Hirdetés

Az biztos, hogy páran még kalapálják a kódot, hiszen ma megkaptuk a várva várt Photo Mode-ot, amit felhasználva a fejlesztők máris lőttek pár parádés képet, amiket ebben a galériában nézhettek meg.

Az új feature segítségével tekergethetjük a kamerát, felrakhatunk filtereket, rakhatunk a képre keretet, állítgathatjuk a mélységélességet, sőt, még Kratos és Atreus arckifejezését is a helyzethez igazíthatjuk.

Ha csináltok egy menő képet, feltétlenül osszátok meg velünk kommentben!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)