Hirdetés

God of War - már készül a Photo Mode

|

Az utóbbi évek egyik legnagyobb videojátékos találmánya hamarosan a God of Warba is megérkezik.

Hirdetés

Mániákus felhasználója vagyok az utóbbi évek PlayStation 4 játékaiban divatossá vált Photo Mode-nak, így mondanom sem kell, hogy kisebb pánikba estem, amikor pont a God of Warban nem találtam meg ezt az opciót az első indítást követően.

Hirdetés

Szerencsére aggodalomra semmi ok, mert a fejlesztők a megjelenés előtti livestream során leleplezték a Photo Mode-ot, ami a játék egyik későbbi frissítésében fog megjelenni. A játék rendezője, Cory Barlog szerint azért nem került be már megjelenéskor a játékba, mert a többi PS4 exkluzív magasra tette a lécet ezzel kapcsolatban, ezért szerettek volna biztosak lenni abban, hogy az ő megoldásuk is megfelel a modern elvárásoknak.

Ahogy a videóban látszik, a GoW Photo Mode-ja is rendelkezni fog minden beállítással, amit már megszoktunk, pl. beállíthatgatjuk mind Kratos, mind pedig Atreus arckifejezését is (itt hozzátenném, hogy nagyon remélem, hogy ennek hatására beindul a mémgyár).

Nektek hogy tetszik az ötlet? Ti is szoktatok művészi képeket lőni a játékokban? Ha igen, nyugodtan menőzzetek velük a kommentekben, kíváncsiak vagyunk!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)