Hirdetés

Idén már valószínűleg nem látjuk az új God of Wart

|

Bár a játék készítői ott lesznek Sony év végi nagy eseményén, a nyáron leleplezett God of War kapcsán nem számíthatunk semmilyen bemutatóra.

Hirdetés

Az új tűnő God of War leleplezése talán sokaknak az ide E3 csúcspontja volt (az biztos, hogy hatásos volt a bemutató), azóta viszont csak egy-két nyilatkozatból tudtunk meg valamit a játékról. Úgy tűnik, még egy kicsit várnunk kell, hogy ismét lenyűgözzön a Sony Santa Monica csapata egy trailerrel vagy demóval.

A játék rendezője, Cory Barlog ugyanis nemrég egy Twitteren feltett kérdésre válaszolva elárulta, hogy nem tartanak semmilyen bemutatót az idén harmadszorra megrendezett PlayStation Experience-en. A december elején esedékes buli után pedig a Sony nem tart már idén saját rendezvényt, így valószínűleg már csak jövőre láthatunk valamilyen videót Kratos legújabb kalandjaiból (hacsak nem lepnek meg minket a Game Awards estéjén). Barlog egy másik válaszban megígérte, hogy valami nagyon menőt mutatnak nekünk, ha elkészül, akármi is legyen az.

A PSX a God of War távolmaradásától függetlenül valószínűleg elég izgalmas lesz, az anaheimi eseményekről pedig természetesen itt a GSO-n is beszámolunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)