Hirdetés

God Of War PSPre

|

A God of War első két részével sok PS2 rajongó szívét hódította meg az egyedi harcrendszerrel és felépítésével. Egy érdekes visszaszámláló oldal és a második rész kézikönyvében elrelytett felírat egy új rész előkészületeiről tanuskodott, amiből sok ember a PS3as haramadik részre következtetett.

Hirdetés

Az óra ma lejárt és többekközött kiderüt, az új rész PSPre fog megérkezni. A honlapon már látható is egy preview videó, és pár részlet a játékkal kapcsolatban, többek között harci jelenetek, és a motor bemutatása. A project alcíme Chains of Olympus lesz, az átíratot pedig a nagyszerű porotolásairól híres Ready at Dawn készíti el. A játékmenetet egy az egyben megpróbálják átültetni a PSPre is, amennyire az lehetséges. A rész nem teljesen port lesz, inkább egy újabb adalék a történeti vonalhoz, bár erről még nincsenek tényleges információk, csak homályos utalások. A jelenlegi PSP tulajdonosok már regisztrálhatnak is egy exkluzív UMD demóra itt (a készlet erejéig). További információkat csak a hivatalos honlap fellövésekor kaphatunk majd, mindenesetre az eddig megjelent anyagok elég bíztatóan hatnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)