Hirdetés

God of War Ragnarök, Call of Duty: Modern Warfare 2 - ezzel játszunk a hétvégén

|

A játékipar titánjai küzdenek a figyelmünkért és a szabadidőnkért.

Hirdetés

Teljesen rabul ejtett minket a jövő héten érkező God of War Ragnarök (hogy miért, arról spoilermentes tesztünkben mesélünk hosszan), de tökéletlensége dacára a Call of Duty: Modern Warfare 2 is egyre csak hívogat, nehéz ellenállni a varázsának. Ám miután nem vagyunk egyformák, akadnak a szerkesztőségünkben többen is, akik más elfoglaltság után néznek. Például ott vannak a megunhatatlan retró klasszikusok, illetve azok utánzói.

HP - Modern Warfare 2 multi és God of War Ragnarök pörög felváltva, kissé kaotikus élmény, de mindkettőnek adott a maga varázsa, előbbi kicsit még csiszolatlan, utóbbi pedig néha túlságosan elnyújtottnak érződik számomra, így pont jól esik néha váltani köztük. De mindkettőt csak ajánlani tudom mindenkinek.

Paca - Minden szabad pillanatomban Call of Duty: Modern Warfare 2-zök, mert hibái ellenére is élvezem, illetve egy még megjelenés előtt álló játékot nyúzok, amiről meg majd a hét elején elmondom, milyen lett. Megyek is vissza játszani, pörögjenek a pörgetendők.

Csirke - Két varjút keresek még nagyon a God of War Ragnarökben, ha sikerül baltavégre kapnom őket, akkor a platina trófeával a zsákomban tehetem el pihenni az év egyik legjobb játékát. 

Hirdetés

Kaci - Mikor ezeket a sorokat írom, még nem tudtam elkezdeni a God of War Ragnarököt, mert a szerkesztőség egy másik tagja még nem fejezte azt be. Nagyon remélem, hogy mire ti olvassátok ezeket a sorokat, ez a helyzet megváltozott (igazából azóta megváltozott - a szerk.).

Hunter - Ugyan nagyon várom már a World of Warcraft: Dragonflight megjelenését, igazából sokkal izgatottabb vagyok a Dracthyr Evoker kapcsán, mint az összes többi miatt. Azt tervezem, hogy az lesz a fő karakterem a WoW-os karrierem hátralevő részében, és mivel arra Európában még november 16-áig várni kell, a következő 2 hetet mindennel fogom tölteni, csak a Blizzard MMO-jával nem. A mostani hétvégén azt tervezem, hogy lepörgetek egy rakat Apex Legends meccset (már ha a Respawn nagy kegyesen hajlandó lesz javítani a freeze bugot), és kifarmolom a Marvel SNAP-féle Miles Morales battle pass maradékát. Talán a Hearthstone megjelenése óta nem élveztem kártyajátékot ennyire, mint a SNAP-et, ami számomra nagy szó.

Mookid - Iszonyatosan erős lesz úgy a november, hogy szégyenteljes backlogot hoztam át októberről, szóval az egyetlen dolgot teszem hétvégén, amit tehetek: visszatérek azokhoz a rég megjelent retró shooterekhez, amiknek semmi közük a CoD-hoz és a GoW-hoz. Harmadszorra is lenyomom a fantasztikus Prodeust, letöltöm végre a Hexen-viszketést (remélhetőleg) hatékonyan megvakaró Gravent és talán lesz időm lecsekkolni az egyik Build engine-es 3D Realms-féle FPS-t, amelyek megjelenését már követni sem tudtam, de állítólag fantasztikusak.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Szada - Pontot tettem a Grounded végére, és épp azon voltam, hogy rárepülök a Game Pass valamelyik újdonságára, amikor egy hirtelen jött ötlettől vezérelve letöltöttem kipróbálni a Marvel SNAP-et. "Akkor még nem sejtette, hogy úgy rá fog csúszni, mint éticsiga az útjába eső kavicsra" - mondta volna a narrátor, ha ez egy film lenne.

MattMadzz - Nem hiszem, hogy sokat fogok játszani a hétvégén, nincs olyan cím, ami a gép elé szegezne. Ha mégis leülök, valószínűleg egy jobb League of Legends rangért fogok harcba szállni, esetleg FIFA 23-ban építgetem a csapatomat, közben pedig további MW2 streameket nézek, hátha sikerül meggyőznöm magam, hogy megéri az árát.

Zs - A hétvégét Stájerországban töltöm, vagyis az időjárás előrejelzés alapján egész pontosan ott fogok ázni és fagyoskodni, de semmi gond, mert hazatérve majd felmelegítem az ujjaim egy kis A Plague Tale: Requiemmel, mivel nálam még mindig az pörög.

Chava - A Jeffrey Dahmerről forgatott netflixes sorozat epizódjai között szünetet tartva bele-belekóstolok egy hamarosan megjelenő játékba, amit egyelőre nem nevezhetek nevén.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)