Hirdetés

God of War: Ragnarök és Tekken 8 - ez történt a PlayStation State of Play előadásán

|

Húsz perc, tíz játék - ezt hozta a Tokyo Game Show alkalmából tartott PlayStation State of Play.

Hirdetés

Némileg váratlanul, 24 órával a műsor előtt szólt a Sony, hogy a Tokyo Game Show alkalmából bejelentésekkel fog szolgálni, szokás szerint egy State of Play keretében. Így megy ez mostanság, nem tudhatjuk, mikor gondolja úgy egy-egy kiadó, hogy elárul valami fontosat - nem bántuk, amíg ezt csak a Rockstar csinálta.

Mindenesetre örülünk, hogy a PlayStation szót kért, és megmutatott néhány egészen érdekes játékot.

Hirdetés

Alább visszanézhetitek a teljes adást is, a linkekre kattintva pedig trailerekhez juthattok.

  • Minden különösebb felvezetés nélkül indult el a műsor első játékának bemutatója: PlayStation 5-re érkezik a Tekken 8, ami elképesztően látványos lesz, de a játékmenete ismerős lehet a szériát kedvelőknek.
  • PlayStation VR2-re készül a Star Wars: Tales from the Galaxy's Edge, amit korábban az Oculus/Meta-tulajok élvezhettek, de a PlayStation-játékosok jobb élményben részesülhetnek. A galaxis peremén kell kalandoznunk és lövöldöznünk, erdőt, űrhajókat és városokat látogatnunk egy karakter szemszögéből.
  • Egy másik PSVR2-es játék a Demeo, ami egy asztali szerepjáték élményét kívánja átültetni a virtuális valóságba.
  • PlayStation 4-re és PS5-re érkezik februárban egy látványos, szamurájos játék a Yakuza fejlesztőitől, ez lesz a Like a Dragon: Ishin.
  • Képviseltette magát az eseményen a Hogwarts Legacy is, egy kis kalandozást láthattunk olyan helyeken, ahol nem lett volna szabad mászkálni. A kísértetjárta roxsmortsi boltot a playstationös előrendelők látogathatják majd meg.
  • A Pacific Drive-ban természetfeletti dolgok történnek, és lesz egy autónk is, amivel elmenekülhetünk a nagyon kényelmetlen helyzetekből. PlayStation 5-re készül.
  • Megtudtunk néhány dolgot a PlayStation Stars hűségprogramról, amihez mindenki ingyen csatlakozhat, válogatott tevékenységekkel lehet pontokat szerezni, majd gyűjtögetnivalókat megkaparintani - ezek 3D-s modellek lehetnek, hardverek és figurák egyaránt. Szeptember végén jut el az első piacokra Ázsiában, majd sorra lesz elérhető Amerikában és Európában.
  • A Bandai Namco egy JRPG-vel készül: ez lesz a Synduality.
  • Aki úgy érzi, kell még játék, ami egy lepusztult világban játszódik, örülhet: jön az erősen japán beütésű Stellar Blade (korábban Project Eve volt), amiben egy szimpatikus fiatal lánnyal kardozhatunk le gépeket és szörnyetegeket. PS5-re jelenik meg 2023-ban.
  • A Koei Tecmo és a Team Ninja 1863-ba, Japánba invitál minket, hogy egy rónin szerepében kaszaboljunk le mindenkit a Rise of the Róninban. 2024-re várhatjuk, szintén csak PS5-re.
  • Végül pedig, zárásképp láthattunk pár jelenetet a God of War: Ragnarökből, de nem csak a játék volt érdekes, hanem az egyedi, kék DualSense kontroller is, amely novembertől lesz elérhető. A játékot továbbra is jobban várjuk, mint bármit az idei felhozatalból, elképesztő lesz minden pillanata.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)