Hirdetés

God of War Ragnarök, Gotham Knights és A Plague Tale: Requiem - ezzel játszunk a hétvégén

|

A skandináv mitológia alakjai, Gotham elvetemült bűnözői és több százezer patkány gondoskodik a szórakoztatásunkról.

Hirdetés

Idejét sem tudjuk, mikor éltük át legutóbb a választás gyötrelmét, amikor annyi, számunkra érdekes játék látott napvilágot egy szűkebb intervallumon belül, hogy nehezünkre esik eldönteni, melyiket vegyük előre, mi következzék utána, és persze mit hagyjunk a végére. Kár is tagadni, ez a kedvenc időszakunk minden évben.

HP - Sikerült azért jó pár órát beleölni a Gotham Knightsba, de nem tudok a hibáin és hiányosságain felülkerekedni, szóval inkább a Ragnarökbe nézek bele, ha már a szerkesztőségben van tesztelésen, és Csirke már gőzerővel nyomja, hogy mindent elmeséljen nektek róla, amikor ez lehetséges. A horizonton pedig már erősen kacsintgat rám a Modern Warfare 2 kampánya és multija, egy hónapig csak minden hétvégén ugyanazt a szöveget fogom idemásolni a játékajánló cikkünkbe, ismerem magam sajnos.

Paca - Gyakorlatilag beömlöttek a játékok, itt van a Gotham Knights (amit azért kipróbálok, annak ellenére, hogy Csirke se ajnározta), az A Plague Tale Requiem (ami viszont dicséreteket kap mindenfelé), még nem próbáltam ki az Overwatch 2-t sem, és van egy-két dolog, amit megcsinálnék a Mario + Rabbids: Sparks of Hope-ban. Valószínűleg patkányfürdőzök egyet, az tűnik a leginkább csábítónak, akármennyire fura is ez.

CsirkeBecsületesen végigjátszottam a Gotham Knightsot, bármennyire is untam a végét, és bármennyire is biztos voltam benne, hogy azt a nulladik perctől előre kiszámítható befejezést kapom, amit végül oda is tolt elém a WB Games Montréal. Most viszont nem panaszkodom, hiszen a God of War Ragnarököt tesztelhetem, amiről első benyomásaimat már el is mesélhettem nektek

Hirdetés

Zs - Ezen a hétvégén baromi unalmas leszek, és egyszerűen csak úszok az árral, rácuppanva a héten megjelent A Plague Tale: Requiemre, főleg, hogy a Game Passnek hála még a 18-21 ezer forintos árat sem kell kicsengetnem érte. 

Szada - Folytatom a hátsókert felfedezését a Groundedben, emellett pedig tesztelem a Kite Games új játékát, a The Valiantot, mivel egy stratégiai játékra mindig vevő vagyok - ha egy magyar csapat készítette, akkor meg pláne.

MattMadzz - Kétlem, hogy bármi ki tud majd rántani a Modern Warfare 2 kampányából, ugyanis elképesztően szerettem a 2019-es epizódot, nagyon vártam már a folytatást. Ha mégis végzek vele, és minden kapcsolódó feladatot is kipipáltam, előveszem a FIFA 23-at és a League of Legends-et. Ilyen unalmas vagyok.

Chava - Az A Plague Tale: Requiem lezárása után fejest ugrottam a Patfinder: Wrath of the Righteous konzolos változatába, alighanem ezzel foglalom majd le magam a Pentiment novemberi megjelenéséig.

Hunter - Nem nagyon fogok ráérni bármit is játszani a hétvégén, így a maximum a Chainsaw Man pótlás és pár kör Overwatch 2 lesz. A rankedezés már úgy lehoz az életről, mint annak idején az Overwatch 1-ben, szóval minden a helyére került a lelkemben.

Mookid - Más a cigiről szokik le úgy, ahogy én letettem anno a Chivalry II-őt, szó szerint addiktív volt és mérgező, ahogy 13 éves francia fiúk visítoztak a fülembe, amint éppen a második végtragomat csapták le (és még hangosabban, amikor én az övéket), de most, hogy felkerült a Games Passbe, eszembe jutott, milyen jól ki lehetett ereszteni vele a gőzt. Hosszú hét volt, elszívok belőle egy fél dobozzal, aztán tényleg abbahagyom, eskü.

KiviA Modern Warfare II sztoriját terveztem a hétvégére, de nem maradhatnak el a Dota 2 közvetítések sem, ugyanis továbbra is pörög a The International, ahol eddig remek meccsek és meglepő eredmények is voltak.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)