Hirdetés

God of War Ragnarök, High on Life és Pentiment - ezzel játszunk karácsonykor

|

Skandináv istenek, beszélő fegyverek és szótlan szerzetesek társaságában töltjük az ünnepet.

Hirdetés

Természetesen figyelmünket ilyenkor (is) túlnyomórészt a családnak szenteljük, ám miután végigettük az ünnepi menüt, feltétlenül szánunk időt a kikapcsolódás általunk favorizált formáira is. Garantáltan előkerülnek egyedül vagy többesben is élvezhető játékok (terveinket lásd alant), de a közös filmezés, sorozatnézés éppoly pihentető lehet, mint felavatni az ajándékba kapott társasjátékot.

HP - Ha már van karácsonyi Shipment pálya a Modern Warfare 2-ben, akkor nyilván itt várom, hogy elkapjon az ünnepi hangulat, de a házastársi játék továbbra is a Pentiment lesz, mert muszáj lesz a végére értünk Andreas történetének. Hogy emellett lesz-e idő egy kis Vampire Survivorsre is? Jó kérdés. Remélem. 

Paca - Ha már hó nem lesz, próbálok a God of War Ragnarökkel hangulatba kerülni, de mindenképp szeretnék időt szakítani a High on Life-ra is, mert bár a külföldi sajtótól vegyes értékeléseket kapott, a Rick és Morty humorát is kedvelő kollégák szerint remek. Amúgy meg persze családozás, társasozás, ahogy kifér.

Csirke - Nem kellett volna Kacival Fortnite-ot streamelnünk, teljesen rákattantam ugyanis az új szezonra. Közben pedig elkövettem egy másik hibát is: belenéztem a High On Life-ba, ami úgy ahogy van zseniális, és teljesen bizonyos, hogy a következő napokban a nappalit nem csak dallamos karácsonyi klasszikusok töltik be, hanem beszélő fegyverek eszement dumái is.  

Hirdetés

Kaci - Semmit nem bíztam a véletlenre,a karácsonyi családlátogatásra az Xboxot és a Switchet is beraktam a bőröndbe (PS5 meg van ott), úgyhogy unatkozni biztosan nem fogunk. Egy esetleges áramszünet esetére pedig pár társasjátékot is bedobtam. A kontrollereket mondjuk féltem egy kicsit a csokimázas kezektől, de reméljük a legjobbakat!

Szada - Mint a legtöbben, úgy az ünnepek nagy részét én is a családdal fogom tölteni. Szerencsére lesz kéznél konzol, így komoly LEGO Star Wars kooperatív mókázás várható, biztosan előkerül az Overcooked, a Moving Out és a Worms is, valamint valószínűleg két bejgli elpusztítása közben ránézek a High on Life-ra is, amikor a többiek már kidőltek, mert szeretem a Rick és Morty elvetemült humorát. 

Zs - Végre kezdek célegyenesbe kerülni a Deathlooppal, így még az is lehet, hogy valami másra is jut majd idő az ünnepi relax során. Kézenfekvő lehetőség a Game Pass berkeiben maradva rákanyarodni a High on Life-ra, de simán változhat a terv, mert még nem jutottam el a karácsonyi leárazások átfésüléséig. Akárhogy is alakuljon, reményeim szerint sokat fogom koptatni a kontrollert az előttünk álló napokban, és az olvasóknak is hasonló örömöket kívánok.

Hunter - A tervek szerint be fogok nézni a WoW-ba, az FFXIV-be és a Destiny 2-be is. Mindegyikben elég jó hangulatú karácsonyi partik szoktak összejönni, így amikor itthon elhűl már a hangulat, akkor valamelyik MMO-ban fogok éjszakázni. Az ünnepek alatt egyébként valószínűleg többet fogok játszani a Switchemen, mint a gépemen: karácsony táján sokszor lekuporodok egy takaróban a kályha elé és valami lazát pörgetek. Ez idén a Link's Awakening lesz, amit kölcsön kaptam egy barátomtól.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Kivi - Valószínűleg karácsonykor a filmek és a sorozatok fognak inkább pörögni, de biztosan szánok időt a Modern Warfare II multira, az NBA 2K23-ra és az MLB The Show 22-re is. Ha pedig belefér, akkor újra előveszem a Cyberpunk 2077-et, nyugisabb élményért pedig a Death Strandinget is.

Tonight - A napokban befejeztem a God Of War Ragnarököt, úgyhogy valószínűleg már nem azt fogom a bejglivel a kezemben pörgetni, de nagy valószínűséggel előkerül majd a Scorn (ideális karácsonyi játék!), végre bepótolhatom az A Plague Tale első epizódját, illetve kíváncsian fogom majd tanulgatni a Dwarf Fortress tudományát, hiszen nemrég jelent meg a játék felhasználóbarátabb verziója a Steamen.

Chava - Változatlanul dübörög a Witcher-láz, ám ha bármikor úgy érezném, hogy kezdek kicsit telítődni Geralt kalandjaival, akkor beiktatok egy-egy gyorsan abszolválható élményt, mint amilyen a Somerville vagy a Twelve Minutes. Ezek amúgy is szerepelnek a videojátékos bakancslistámon.

Most pedig rajtatok a sor, hogy eláruljátok, mivel játszotok karácsonykor. De akár játszotok, akár valami mást csináltok, szívből kívánjuk, hogy legyen boldog a karácsonyotok!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)