Hirdetés

God of War - kiderült pár érdekes részlet

|

Sokat fogunk hajózni, megtudjuk, mi történt Kratos régi fegyvereivel - ezeket és sok mást is elárult Cory Barlog, a játék kreatív vezetője.

Hirdetés

Volt szó arról, hogy még tavasszal megjelenik az új God of War, de most nagyon úgy tűnik, ez már nem aktuális. Barlog csak annyit mondott, akkor jön, "amikor kész lesz".

Hirdetés

A játék kreatív vezetője a GameInformerrel ült le, hogy megválaszoljon 102 rövid  kérdést. Ezek között voltak kevésbé izgalmasak (mint hogy hányszor hívták őt tévesen Balrognak), és valóban érdekesek is. Kiderült, hogy:

- Kratos még mindig egy istenség, és halhatatlan, jó apa, baltáját Leviathannak hívják, és ki fog vele vágni legalább egy fát, valamint kettő skandináv szót tud összesen, illetve még mindig megvan a sebe, amit Zeus adott neki;

- Atreus szerelemből született, nem tudja, miért fehér az apja, erősödni fog a játék során, illetve részben isten;

- Sok NPC-vel találkozhatunk, rengeteg fejtörő és mellékküldetés lesz, illetve kapunk egy térképet;

- A játékidő 25-30%-át hajón töltjük.

Nem sok, de azért ezeket is jó tudni. Megjelenés várhatóan valamikor 2018-ban, reméljük inkább előbb, mint utóbb.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)