Hirdetés

God of War - még pont belefér egy új trailer a megjelenés előtt

|

A Sony nem bízza a véletlenre az új God of War sikerét, az eddig kiadott temérdek kedvcsináló videót most egy újjal fejelték meg.

Hirdetés

Már csupán egyetlen nap választ el bennünket a God of War megjelenésétől, amelyet én személy szerint kötelezővé tennék és receptre írnék fel minden PlayStation 4 tulajdonosnak. Nem tudom, emlékeztek-e még a híres/hírhedt videóra, amelyben egy kedves fiatalember (aki édesanyja vesz fel kamerával) azt ecseteli, élete legnagyobb játékélményén van túl, hiszen éppen most győzte le a Lich Kinget. Nos, jó anyámat azért nem hívtam át videózni, mikor az új God of War végére értem, de valami hasonlót éreztem. 

Hirdetés

Persze az, hogy szerintem a 2018-as God of War az évtized egyik legjobb játéka, még nem jelenti azt, hogy mindannyian hasra fogtok esni tőle, abban azért megegyezhetünk, hogy kiemelkedő alkotásról van szó, ami sosem kaphat elég figyelmet. Valahogy így gondolkodhat a Sony is, hiszen bár eddig sem fukarkodtak az előzetesekkel, de a megjelenés előtt napokban még magasabb fordulatszámra kapcsoltak, és ontják magukból a trailereket. Nemrég befutott a legújabb ilyen videó, ami az egyik leghuncutabb játékbéli ellenfélre fókuszál. Ezek a revenant nevezetű rondaságok nem csak gyors mozgásukkal és mérgező támadásaikkal próbálják megkeseríteni az életünket, hanem alapvetően még meg sem tudjuk őket ütni, szabadon teleportálgatnak ide-oda. Ha azonban Atreus eltalálja őket íjával, akkor picit megtorpannak, és végre beléjük vághatjuk a fejszénket. 

A God of War holnap, azaz április 20-án jelenik meg PlayStation 4-re. A játék magyar feliratot is kapott. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)