Hirdetés

Vajon miért keresnek küzdősportokban járatos embereket a God of War fejlesztői?

|

Lehet hogy a következő God of Warban Kratosék Ázsia felé veszik az irányt?

Hirdetés

A tavalyi év egyik legjobban sikerült alkotása volt a God of War reboot, melynek lezárása abszolút előrevetíti, hogy érkezhet a folytatás, a Sony Santa Monicát vezető Cory Barlog pedig többször is kijelentette, hogy bőven van még elmesélnivalójuk. Egy álláshirdetésben a stúdió most olyan személyt keres, aki járatos a küzdősportokban, ez alapján pedig lehet, hogy nem csak a skandináv mitológia szereplőivel lesz dolga Kratosnak a következő kalandján.

Hirdetés

Mind kíváncsian várjuk, hogy Kratos következő útja vajon milyen tájakra visz minket, hiszen a fejlesztők megmutatták, hogy a Zeusz fia nem csak az Olimposz környékének istenpopulációjának megregulázásában jeleskedik. Éppen emiatt örömmel fogadnánk, ha minél több mitológiát érintene az isteni csonka család következő útja.

Noha harc bőven akadt az eddigi részekben is, sem Kratos, sem ellenfelei küzdőstílusa nem volt kifejezetten szofisztikáltnak mondható, a küzdősportban járatos személy felvétele talán egy másik, kifinomultabb harctechnikával rendelkező kultúrkör megjelenésére utalhat. A tavalyi játékban bizony több kikacsintást is kaptunk, például az egyiptomi és a Távol-keleti kultúrák mondavilágára is, egyes helyeken félreérthetetlen motívumokkal:

Persze ne feledkezzünk meg arról, hogy egy rövid jelenettel azt is belengették az alkotók, hogy Thor sem hagyja majd szó nélkül, hogy Atreusék megmetszették a családfáját, és a Mindenek Atyja Odin sem tűnt még fel a képernyőn, márpedig a korább részekből tudjuk, hogy Kratos általában nem végez félmunkát, ha egy teljes mondavilág legyalulásáról van szó. 

Ti melyik mitológiában látnátok még szívesen a háború volt istenét?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)