Hirdetés

Idén már nem hallunk az új God of Warról és Spider-Manről

|

Bármennyire is szeretnénk, ha a Sony újabb felvételeket mutatna az Insomniac Games Pókember videojátékából és a Sony Santa Monica God of War címéből, ezzel 2016-ban valószínűleg már nem érdemes számolnunk.

Hirdetés

A Sony nem aprózta el az E3-as előadását, többek között olyan nagyágyúkat mutattak, mint a következő God of War (ráadásul élőzenés kísérettel!) és az Insomniac új Pókember játéka, azonban hiába van előttünk egy PlayStation Experience és egy The Game Awards is, ezeket valószínűleg egyiken sem fogjuk viszontlátni. 

Persze ezt nem csak úgy a hasunkra csapva állítjuk, az Insomniac Games saját maga erősítette meg Twitteren, hogy egyik eseményre sem készülnek hálószövögetéssel, azonban keményen dolgoznak a játékon és jövőre bizony lesz mit mutatniuk: 

A Destructoid szerint a következő God of War is ki fogja hagyni az év utolsó két videojátékos rendezvényét. Ami nem túlságosan nagy meglepetés, hiszen a játék rendezője, Coly Balrog már október végén megerősítette, hogy semmivel sem készülnek a PSX-re: 

És a The Game Awards 2016-tal kapcsolatban is csak annyit említett meg két hete, hogy a God of Wart is jelölték a Legjobban várt játék kategóriában: 

Nézzetek vissza a GSO-ra minden nap többször is a héten, mert rengeteg új információ, videó és bejelentés várható a The Game Awardsról és a PlayStation Experience-ről. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)