Hirdetés

És megint Év játéka díjat nyert a God of War

|

Már hetek óta nem kapott díjat a God of War, fura is volt, így az SXSW bírái úgy döntöttek, itt az ideje visszatérni a megszokott kerékvágásba.

Hirdetés

Lezajlott a 2019-es SXSW Gaming Awards, ami Kratos és fia kalandjait jobbnak ítélte a Red Dead Redemption 2-nél, a Spider-Mannél, de még a Donut Countrynál is.

Hirdetés

A 2018-as év játékai közül leginkább a God of War és a Red Dead Redemption 2 emelkedtek ki annyira, hogy sorra zsákolták be a díjakat, bár a nagyobb eseményeket többnyire az előbbi nyerte. Az SXSW értékelése szerint náluk az a játék érdemli meg az év legjobbja kitüntetést, amelyik mindenben kiemelkedik, és egy különleges, egyedi élményt nyújt. Ezek kétségtelenül igazak a GoW-ra.

Akit érdekel, itt a teljes lista:

- Év játéka - God of War
- Legjobb sztori - Detroit: Become Human
- Legjobb játékmenet - Super Smash Bros. Ultimate
- Legjobb VR játék - Beat Saber
- Legjobb művészeti irány - Octopath Traveler
- Legjobb hanghatások - Red Dead Redemption 2
- Legjobb többjátékos - Fortnite
- Kiemelkedő vizuális hatások - God of War
- Legjobb zenei anyag - Tetris Effect
- Legjobb új IP - Beat Saber
- Legjobb mobiljáték - Donut County

Nektek hogy tetszik a lista? A nyilván sokkal rangosabb, látványosabb, autentikusabb, emberközelibb, mégis szakmaibb GameStar Awards listát láttátok már egyébként? Ott is tarolt a God of War természetesen...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)