Hirdetés

God of War - nem kevés helyet foglal majd az isteni kaland

|

Hamarosan nekivághatunk Kratos legújabb kalandjának,de érdemes lesz alaposan felkészülni a harcra - már ami a gigabájtokat illeti.

Hirdetés

Kicsit több mint két hét van még hátra a God of War rajtjáig, így minden bizonnyal rajongók százezrei ütik folyamatosan az F5-öt, hátha kapnak néhány infómorzsát a játékról. Ők örülhetnek most.

Hirdetés

Fény derült ugyanis arra, mekkora helyen fog terpeszkedni a PlayStation 4-re megjelenő a God of War, így lehet, hogy érdemes lesz megtisztítani a merevlemezt pár rég nem játszott játékunktól a megjelenés napjáig.

A Santa Monica Studio legendás címének durván 45 GB szabad helyre lesz szüksége, ami a többszöröse a nemrég megjelent Metal Gear Survive-nak, vagy éppen a hatalmas sikernek örvendő Monster Hunter World-nek. Tény, ami tény, ez a szám meg sem közelíti a 2016-os Call of Duty: Infinite Warfare egészen döbbenetes, bő 130 GB-os tárhelyigényét, ami azért alaposan leizzasztott néhányunkat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)