Hirdetés

God of War-szerű játék készül a Tini Nindzsa Teknőcök legsötétebb története alapján

|

Videojátékos adaptációval bővül a zseniális The Last Ronin történetszál.

Hirdetés

A Tini Nindzsa Teknőcök nem éppen a sötét hangvételéről híres, de az egyik társalkotó, Peter Laird fejében már a kezdetek kezdetén megfogalmazódott egy ilyen történetszál. Az eredeti ötlet végül 2020-ban valósult meg a Kevin Eastman által írt The Last Ronin képregény formájában, melynek sztorija szerint már csak egyetlen teknőc maradt életben, aki magányos bosszúhadjáratot indít a társait meggyilkoló Fürgeláb Klán ellen.

Az 5 részes széria akkora sikert aratott, hogy egy folytatással is bővülhetett a The Last Ronin - Lost Years képében, most pedig kiderült, hogy egy nagyszabású videojátékot is kapunk a TMNT fő idővonalához egyébként nem kapcsolódó történethez.

Hirdetés

Ezt maga Doug Rosen, a Tini Nindzsa Teknőcök jogait birtokló Paramount Global játékokért és "feltörekvő médiumokért" felelős alelnöke árulta el a Polygonnak adott interjújában. A vezető egyenesen a God of War szériához hasonlította a projektet, és azt is feltárta, hogy ugyan egyetlen teknőc lesz a főszereplő, de elképzelhető, hogy visszaemlékezések útján a többieket is irányíthatjuk majd.

Rosen külső nézetes akció-szerepjátékként jellemzi az egyelőre cím nélküli mókát, és azt ígéri, hogy hitelesen illeszkedik majd a The Last Ronin történetéhez. A fejlesztésért egy meg nem nevezett stúdió felel, a megjelenés pedig pár év múlva esedékes, szóval még odébb lesz, hogy belevághatunk a kaszabolásba.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Az alelnök ugyanakkor felhívta rá a figyelmet, hogy tartsuk nyitva a szemünket a további részletekért, így könnyen lehet, hogy hamarosan megejtik a formálisabb jellegű beharangozót. Addig is pedig ajánljuk nektek ezt a látványos rajongói animációt, amit a The Last Ronin ihletett:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)