Hirdetés

Kiszivárgott pár másodpercnyi gameplay a PlayStation 5 egyik első játékából

|

Egy belsős videó egy részletét osztotta meg egy redditező, hogy milyen is lesz majd a Godfall.

Hirdetés

Még csak pár címet ismerünk a PlayStation 5 felhozatalából, de az már biztos, hogy a Godfall megjelenik a platformra, méghozzá a jelenlegi tervek szerint idén ősszel, a konzollal egyidőben. Először a december 13-ai The Game Awards során láthattuk, azóta nem beszélt róla a Counterplay Games.

Hirdetés

Remélhetőleg a február közepére várható PlayStation rendezvényen ismét megmutatják, addig viszont szivárgásokban reménykedhetünk. Egy redditező egy nagyon rövid videót osztott meg ma, mely egy ki nem adott, belső használatra szánt trailerből származik, és nagyjából egy évvel ezelőtt készült, tehát nem a legfrissebb buildet mutatja. Túl pörgős ahhoz, hogy lássuk, mennyivel lesz szebb, mint a jelenlegi generáció játékai, de azért így is jól néz ki, és a végeredmény ennél már csak jobb lehet.

[GodFall] [Video] - Combat Footage (A Fraction of the footage from an Unreleased Trailer I have) from r/PS4

Az új konzolok első játékai jellemzően nem sikerülnek túl jól, de reméljük, ez a jobbak közé tartozik majd. Ti várjátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)