Hirdetés

Megszólaltak a PS5-ös Godfall készítői is a kiszivárgott videó kapcsán

|

Valódi gameplay trailerről van szó, de kizárólag belső használatra készült.

Hirdetés

A tegnapi nap folyamán kiszivárgott a Godfall egy korai előzetese, amiről már akkor tudni lehetett, hogy nagyjából egy éves, és messze nem a játék végleges verzióját láthattuk benne. Ahogy azt várhattuk, a kiadó emberei nem késlekedtek, és elmondták saját véleményüket is a szivárgás kapcsán. 

Hirdetés

Gearbox Publishing illetékesei kifejtették, hogy egy nagyjából egyéves anyagról van szó, a videóban pedig egy korai PC-s build fut. Nem a nagyközönségnek szánták az előzetest, ezt a gameplay trailert csak és kizárólag belső használatra, stúdión belüli prezentációkhoz készítették el. További kérdésekre a Gearbox képviselői nem válaszoltak, szóval egyelőre ennyi információval kell beérnünk. 

Az mindenesetre bizonyos, hogy a "looter-slasher" címszóval illetett, háromfős co-opra fókuszáló Godfall fejlesztése jelenleg is javában zajlik, a játék valamikor év vége felé érkezik meg PlayStation 5-re és PC-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)