Hirdetés

God's Trigger megjelenés - áprilisban érkezik a brutális kooperatív játék

|

A One More Level alkotása eléggé hasonlít a Hotline Miamira, ráadásul akár ketten is játszható.

Hirdetés

Néhány évvel ezelőtt jelentette be a Techland a God's Triggert, ami egy felülnézetes akciójáték, két főszereplővel a középpontban. Most pedig végre az is kiderült, hogy mikor debütál az egészen véres kalandokat ígérő alkotás.

Hirdetés

A játék középpontjában egy angyal és egy démon áll, akik válogatott fegyverekkel kívánják megakadályozni az apokalipszist, tehát egy vérbeli kooperatív mókáról van szó. A távolsági, illetve közelharci eszközök mellett különleges képességeket is bevethetnek a karakterek, így pedig komoly pusztítást tudnak okozni az ellenség soraiban.

Most érkezett is egy új trailer, ami megerősítette, hogy a God's Trigger április 18-án jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)