Hirdetés

Godus Wars - megjelent Peter Molyneux új játéka

|

A Fable atyja eléggé befürdött a Godusszal, de nem akarja feladni. Most itt a Godus Wars, ami egy kicsit más, de szintén félkész.

Hirdetés

Közösségi finanszírozással gyűjtötték össze 2012-ben a pénzt a Godus elkészítésére, de azóta sem fejezték be, és most már valószínűleg nem is fogják.

"A Godus Wars megjelenésével teljes egészében bemutatkozik a harc a Godus univerzumában. Peter mindig is két játékként tekintett a Godusra: egy, ami békés, és egy másik, ami háborús, tele a különböző helyszíneken zajló véres csatákkal." - áll a játék Steam oldalán. A Godus Wars igazából az eredeti játék egy variációja, amiben valós időben küzdhetünk most még csak a gép által irányított seregek ellen, de később bekerül a PvP is. Akinek megvan a Godus, ingyen megkapja a Warst, aki pedig ezt veszi meg, annak a Godus jár ajándékba. Azért azt érdemes figyelembe venni, hogy ez is Early Access-es.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)