Hirdetés

Godzilla hamarosan megszállhatja a Call of Duty játékokat

|

A szörnyek királyának üvöltése rázta meg a Call of Duty rajongókat. Mindenki sebes elemzésbe kezdett, és nem hitték el, amit láttak.

Hirdetés

Ha valaki azt hitte, hogy a zombiknál van a Call of Duty bizarrá tételének játékelemeinek határa, az nézzen rá a legújabb trailerre. A Season 3 - Classified Arms trailer ugyanis egy nagyon érdekes hangot tartalmaz, amit nem most hallottunk először.

Miközben a játék karakterei a Nebula gáz nyomait kergetik, valami olyanra bukkannak, amire nem számítottak: egy hangjelzésre, ami felboríthatja a Call of Duty egész világát.

Hirdetés

A játék rajongói persze azonnal ráugrottak a dologra, és @PrestigeIsKey át is futtatta a hangot egy spektrográfon. A hanganyag vizualizációja megerősítette, amitől mindig is rettegtünk: szörnyek bizony léteznek.

Godzilla rajongói egyébként megerősítették, hogy a trailer végére beszúrt hang pontosan ugyanaz, amit a Godzilla: King of the Monstersben hallhattunk.

Egyre biztosabb, hogy Godzilla érkezik a Call of Duty: Vanguard és Call of Duty: Warzone világába. Már csak az a kérdés, hogy hogyan.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)