Hirdetés

GOG.com - mi szavazhatjuk meg, melyik játékot kérjük ingyen

|

Tíz éves a GOG.com, amit azzal ünnepel, hogy három játék közül fog egyet ingyen adni. Viszont előbb voksolni kell, hogy melyiket szeretnénk.

Hirdetés

Elképesztő, hogy már 10 éve működik a CD Projekt boltja, ami eredetileg azzal a céllal jött létre, hogy régi játékokat modern rendszerekre tegyen elérhetővé. 

Hirdetés

Azóta persze sokat fejlődött, rengeteg, másolásvédelemtől mentes játék vásárolható meg rajta, klasszikusok és újak egyaránt. Időnként ezek közül egyet ingyen húzhatunk be, és hogy máshogy lehetne méltó módon megünnepelni az évfordulót, mint egy ajándékkal. Október 4-éig a közösség szavazhatja meg ezen az oldalon, hogy a Shadow Warrior 2-t, a Superhotot vagy a Firewatchot szeretné-e, és az, hogy melyik nyer, csak csütörtökön fog kiderülni. Rajta, válasszátok ki, amelyikre a legjobban vágytok, aztán izguljatok velünk együtt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)