Hirdetés

Már megint ingyenes digitális jóságokat hozott nekünk a GOG

|

Ha szeretitek a játékzenéket és a kiváló művészi rajzokat, akkor ezt a pakkot nektek találták ki a srácok.

Hirdetés

A GOG.com tavaszi vásárának keretén belül korábban már kaptunk olyan, a The Witcherhez kapcsolódó digitális apróságokat, amelyeknek valószínűleg nagyon örültek a CD Projekt Red szériájának rajongói. Mivel a bolt nagy leárazása lassan a végéhez közeledik, a srácok összekészítettek nekünk még egy ajándékcsomagot.

Hirdetés

Ha ellátogattok a GOG oldalára és picit lejjebb görgettek, akkor pofonegyszerűen bezsákolhatjátok a Spring Sale Goodies Collection #2 nevezetű pakkot, amit különböző játékokhoz kapcsolódó, digitálisan elérhető képekkel és muzsikákkal töltött meg a csapat. Egészen pontosan az alábbi jóságokat tartalmazza:

- Pathfinder: Kingmaker - Artbook
- Shadow Tactics: Blades of the Shogun - Artbook
- Neverwinter Nights: Enhanced Edition - Soundtrack (Mp3)
- Neverwinter Nights: Enhanced Edition - Soundtrack (Flac)
- Neverwinter Nights: Darkness Over Daggerford - Soundtrack (Mp3)
- Neverwinter Nights: Darkness Over Daggerford - Soundtrack (Flac)
- Neverwinter Nights: Premium Adventures - Soundtrack (Mp3)
- Frostpunk, Children of Morta, Moonlighter - Wallpapers and Avatars

Tehát nemcsak egy csomó játékzenét és művészi rajzokat kapunk, hanem még menő háttérképeket és avatarokat is. Ha kibővítenétek néhány aprósággal a GOG-os gyűjteményeteket, akkor feltétlenül érdemes lecsapni az ajánlatra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)