Hirdetés

GOG Galaxy - elindult a GOG.com saját platformja

|

Automatikus frissítések, achievementek, statisztikák - nyílt béta állapotban elstartolt a GOG Galaxy, a GOG.com Steamhez hasonló, de nem kötelező szolgáltatása.

Hirdetés

Tavaly nyáron jelentette be a GOG a GOG Galaxy-t, ami azóta alpha állapotban formálódott – most viszont eljött a nyílt béta ideje.

A Galaxy egy teljesen opcionális platform, amit bárki szabadon használhat, a funkciókat ízlése szerint ki-be kapcsolgatva. Bármilyen játékot aktiválhatunk rajta, függetlenül attól, hogy hol vásároltuk, így a steamesek a GOG-osokkal is multizhatnak. További előnye, hogy automatikusan frissíti a játékokat, valamint statisztikákat készít, méri az adott játékokkal töltött időt, chatelhetünk és achievementeket is szerezhetünk rajta keresztül. Eleinte több mint 1000 játékot támogat, de a lista sorozatosan bővül, kezdve a The Witcher 3-mal. Ha kipróbálnátok, innen tölthetitek le, és szintén itt olvashattok a további, hasznos funkciókról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)