Hirdetés

GOG Galaxy - így játszhatsz Steames barátaiddal

|

Saját klienst ad ki a GOG.com, de nem kötelező letölteni. Online aktiváció és bejelentkezés nélkül játszhatunk megvásárolt játékainkkal, és mi dönthetjük el, milyen funkciókat akarunk használni, sőt megoldja a crossplatform multiplayert is.

Hirdetés

A CD Projekt RED ma esti konferenciáján a The Witcher 3: Wild Hunt újdonságai mellett bemutatkozott a GOG Galaxy is, ami könnyedén arra késztetheti a Steamet, az Origint és más platformokat, hogy átgondolják stratégiájukat.

A GOG.com továbbra is ragaszkodik a DRM-mentességhez, ennek szellemében készítette el a Galaxyt is, melyen keresztül végre külön alkalmazásban is kezelhetjük GOG.com-on megvásárolt játékainkat. Használata nem kötelező, de a kliens automatikusan frissíti a játékokat, valamint közösségi platformként is szolgál. A legfontosabb újítás a Cross-Play technológia, melynek köszönhetően mindenki együtt játszhat függetlenül attól, hogy a GOG.com-on vagy a Steamen vásárolta meg a játékot. Még emiatt sem kell letölteni a programot vagy új felhasználói fiókot regisztrálni. Az egyik első játék, amivel tesztelni fogják, a The Witcher Adventure játék multiplayer bétája lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)