Hirdetés

Ingyenes egy sci-fi stratégiai játék, töltsétek, amíg lehet!

|

Az XCOM játékmechanikáján alapuló játékot most korlátozott ideig ingyenesen hozzáadhatjátok a gyűjteményetekhez.

Hirdetés

A GOG-on új leárazás indult, ami általában azzal jár, hogy ingyenes játékkal hajtják oda az embereket. 

Hirdetés

A szóban forgó játék nem más, mint a Goldhawk Interactive fejlesztőcsapat 2014-es sci-fi stratégiája, a Xenonauts. A játék folytatása várhatóan még idén jelenik meg, így lesz időtök megismerkedni a sorozat első darabjával.

A Xenonauts egy körökre osztott egyjátékos stratégia, ami egy alternatív világban, a hidegháború idejében játszódik - persze van egy csavar, mert nem ez a háború a lényeg, hanem a Föld védelme az idegen űrlények inváziójával szemben. Rengeteg taktikai döntést hozhatunk, és a csatákon kívül foglalkoznunk kell többek közt az erőforrások menedzselésével, illetve a harci felszerelések fejlesztésével is.

A játékot ezen a linken érhetitek el. Ha már regisztráltatok, akkor bejelentkezés után csak a kosárba kell tenni, "kifizetni", és máris tiétek a játék. A GOG Galaxy kliensből is beszerezhetitek, az áruház főoldalán található linkre kattintva. A játékhoz jár még pár digitális extra is: egy kézikönyv, két háttérkép, a Xenonauts zenéi és hét GOG avatár is.

A Xenonauts ingyenes megszerzésére kicsit kevesebb, mint két napotok van, érdemes mielőbb bezsákolni - egyébként 20,29 euróba (kb. 6500 forintba) kerülne.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)