Hirdetés

GOG - már ingyenesen letölthető a játék, amelyik megnyerte a szavazást

|

A GOG tizedik évfordulós ünneplése részeként három játék közül választhattunk, hogy melyik legyen rövid ideig ingyenes. Megvan a végeredmény.

Hirdetés

A GOG alapvetően is egy csodás platform, de így, hogy nem csak olcsón, ingyen is ad játékokat, könnyebben a játékosok szívébe férkőzött.

Hirdetés

A hét elején indult a szavazás, melynek keretében a játékosok a Shadow Warrior 2, a Superhot és a Firewatch közül adhatták le voksukat arra, amelyikre a legjobban vágytak. Végül a Shadow Warrior 2 lett a győztes, így az valamivel kevesebb mint 48 órán át szabadon beszerezhető erről az oldalról. Figyeljetek arra, hogy mielőtt a zöld gombra nyomnátok, a Standard Edition legyen kiválasztva (egyébként is csak ennél jelenik meg a "Get for free" felirat, a Deluxe-nál az "Add to cart" látható). A GOG-os változat DRM-mentes, és csak Windowson fut.

Ti is ezt szerettétek volna?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)