Hirdetés

A GOG felélesztette a John Woo's Strangleholdot

|

A legendás akciófilm.rendező egyik mozijának folytatásaként jelent meg a Stranglehold, melyet most digitálisan ismét beszerezhetünk.

Hirdetés

Nagyon ritka, hogy egy filmhez a folytatást egy videojáték jelentse, az pedig még kevésbé szokványos, hogy ahhoz a rendezőnek is köze legyen. Márpedig John Woo 1992-es A fegyverek istene című filmjéhez majdnem 15 évvel később érkezett a folytatás a Stranglehold játék képében, amely szintén Tequila nyomozót állította a középpontba, ráadásul a kultikus akciófilm-rendező társalkotóként részt is vett a munkálatokban. 

Hirdetés

Ha valaki kedveli a látványos lövöldözéseket, az eltúlzott macsó beszólásokat, a kissé túltolt drámai jeleneteket és úgy általában a '90-es évek akciófilmes kliséit, annak érdemes lehet egy próbát tenni a Strangleholddal, mely ezekből az elemekből táplálkozik. A pár évvel a Max Payne után megjelent játék a lövedékek belassításával teszi még szórakoztatóbbá a már amúgy is végletekig pörgetett akciót; ezt ebben a videóban is megnézhetitek, melyet a GOG tett közzé a digitális verzió megjelenésének örömére:

A Stranglehold már most elérhető a GOG-on, ráadásul mindössze nagyjából 3000 forintot kel kicsengetnünk érte.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)