Hirdetés

Mindenkit megőrjít a holdújév, már a GOG árai is zuhannak

|

Ezernél is több játék árcéduláját nyirbálta meg a GOG a kínai ünnep alkalmából Érdemes szétnézni a leárazott termékek között, mert sokat közülük most aprópénzért kaparinthatunk meg.

Hirdetés

Vetélytársaihoz hasonlóan a GOG.com is elég gyakran tart olyan nagyobb vásárokat, amelyek során egészen nyomott áron juthatunk hozzá rengeteg címhez, és néha még ingyen játékot is osztogatnak a srácok ilyenkor. Ajándék most ugyan nincs, de azért így is nagyon sok mindent leáraztak.

Hirdetés

Kezdetét vette tehát a GOG.com holdújévi vására, amelynek keretén belül több mint ezer játékra került akciós árcédula, néhány alkotás esetében kifejezetten nagylelkű kedvezményről beszélhetünk. A The Witcher III: Wild Hunt minden extrával megpakolt Game of the Year kiadása például mindössze 14,99 euróba (picivel több mint 5000 forintba) kerül, így itt a remek alkalom, hogy bepótoljátok az utóbbi évek egyik legjobb játékát, ha eddig esetleg kimaradt volna.

A nosztalgiára vágyóknak pedig kiváló választás lehet a Diablo + Hellfire csomag, amiért mindössze 7,69 eurót (közel 2600 forint) kell fizetni. A leárazás egészen január 31-ig tart, ha szemügyre vennétek a kínálatot, látogassátok meg a GOG oldalát.

Ti vásároltok majd valamit a leárazás során?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)