Hirdetés

A GOG már akkor is visszaadja egy játék árát, ha játszottunk vele

|

30 napunk van visszatérítést kérni, és nincs korlátozva az sem, hány órát pakolhatunk egy játékba.

Hirdetés

Egészen szimpatikus és játékosbarát cégként ismert a CD Projekthez tartozó GOG, ami régi játékok mellett újak másolásvédelemtől mentes változatát is árulja. Most változásokat vezetett be a visszatérítés kapcsán, amik miatt az új szabályzat elsőre még kissé naívnak is tűnhet, de a visszaélésekre azért odafigyelnek.

Hirdetés

Mostantól ha a vásárlást követő 30 napon belül visszaigényeljük egy játék árát, visszakaphatjuk akkor is, ha letöltöttük és játszottunk vele - ugyanakkor elutasíthatják a kérelmet, ha az indoklás nem megfelelő, vagy túl sok kérelmet ad be valaki, és megpróbálja kijátszani a rendszert. Nincs értelme tehát azzal számolni, hogy 30 nap alatt kipörgetjük a Cyberpunk 2077-et, majd gond nélkül vissza is kérhetjük az árát.  Mindent az ügyfélszolgálat bírál el, elsősorban akkor bólintanak rá a visszafizetésre, ha megoldhatatlan technikai problémák jelentkeznek. A pénzt lehet a GOG Walletbe vagy a fizetésnél használt számlára kérni.

Ti kértetek már visszatérítést?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)