Hirdetés

GOG.com akció - Versenyjátékok féláron

|

A GoodOldGames.com-on most három versenyjátékhoz juthatunk hozzá kevesebb, mint 1000 forintért.

Hirdetés

Most három széria különleges darabjait szerezhetjük be akciósan, ezek pedig a Colin McRae sorozat, a Megarace, illetve a Screamer sorozat egy-egy példánya.

A Colin McRae Rally 2005 talán a lista legjobbja, hiszen olyan izgalmas élményt nyújtott anno, hogy órákra képes volt lekötni az embert. Ugyan közeleg már a DiRT 2 megjelenése is, aki klasszikus vezetési élményre vágyik, az próbálja ki mindenképp. Már csak azért is megéri, mert nem több, mint 1000 forintért szerezhető be, ráadásul a GOG.com kínálatában most utoljára. A második játék a Megarace 3, mely egy futurisztikus járműszimulátor, s igazán pörgős veresenyekben lehet része a játékosoknak. A harmadik a Screamer, amely csak egyszerűen jó játék :) Utóbbi két játék 500 forintba kerül. Alább a Colin McRae Rally 2005-ből láthattok részletet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)