Hirdetés

GOG.com hétvégi akció - Toca Race Driver 3, Flatout, 1NSANE

|

A retro játékokkal foglalkozó cég honlapjáról most három nagyszerű autós játékot szerezhettek be féláron!

Hirdetés

A múltheti kalandjátékos akció után most egy másik népszerű műfaj, az autóversenyzős játékok képviselői teszik tiszteletüket, melyek között ott van a magyar fejlesztésű 1NSANE is, vagy a hétvégén utoljára megvásárolható Toca Race Driver 3.

A Toca Race Driver 3 a GOG.com kifutó címe, így azt mindössze 4.99 dollárért, azaz nagyjából 1000 forintért lehet megvásárolni. A játékban sokféle versenymódban tesztelhetjük tudásunkat, összesen 80 pálya vár meghódításra a világ különböző pontjairól. A járművek között vannak hagyományos túraautók, GP2-es járgányok, de buggy-k és go-kartok is. Ha a GOG.com-on keresztül vásároljátok meg, akkor ajándékba jár hozzá egy 28 oldalas kézikönyv, pár avatar és nagy felbontású háttérkép.

A debreceni székhelyű Invictus-ra méltán lehetünk büszkék, hiszen hazánk fiai készítették sok más autóverseny között a Project Torque-ot, mely egy népszerű MMO versenyjáték lett, s világszerte többszázezren játszanak vele. A most kedvezményes áron, ezer forintért letölthető 1NSANE egy off-road autóverseny, ahol kapukat kell megkeresnünk szinte a semmi közepén, természetesen ellenséges versenyzőkkel egyetemben. A játékhoz a 16 oldalas kézikönyv mellett az 1NSANE betétdalait is megkapjátok, valamint avatarokat és háttérképeket.

Amit talán a legtöbben ismertek, az a Flatout nevű roncsderbis játék, melyben azon túl, hogy szétzúzva ellenfeleinket versenyeket nyerünk, a stunt módban őrült mutatványokat hajthatunk végre a sofőr testi épségét nem kímélve. A játékban található egy multiplayer mód is, melyet csak LAN-on keresztül lehet játszani, ám izgalmas élményt nyújt mindenki számára. A volt GameStar teljes játékot 2.99 dollárért, azaz 600 forintért tölthetitek le 7 oldalas kézikönyvvel, a játékbeli zúzós számokkal, 2 háttérképpel és egy képernyőkímélővel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)