Hirdetés

Age of Wonders - így lehet ingyen a tiéd

|

A CD Projektes srácok az Age of Wonders egy kópiájával dobnak meg néhány kattintásért cserébe, persze csak amíg el nem fogynak az ingyenes játékok. Emellett óránként változó akciók is várnak.

Hirdetés

A karácsonyi szezon digitális leárazásai is megkezdődtek, a versenybe pedig idén is beszállt az új játékok mellett régebbi klasszikusokat is árusító Good Old Games, vagy röviden GOG.com. A CD Projekt DRM-mentes játékokat kínáló üzletében, ha már akciós az Age of Wonders 3 (a Deluxe Edition kicsivel több, mint 15 euró), ingyen megkaphatod az első részt, ha elég gyors vagy.

Ehhez a körökre osztott stratégiák szerelmeseinek csupán el kell menniük az áruház főoldalára, bejelentkezni és csak az ingyen játékot hirdető bannerre kell kattintani.

Ha érdekelnek a GOG ajánlatai, érdemes gyakran visszanézni a weboldalra, mivel rendkívüli gyakorisággal változnak az akciók. Az egész hacacáré december 15-éig tart, és több mint 750 játék vesz majd részt a leárazásban, ami akár 90% kedvezményt is jelenthet.

Ti milyen játékot terveztek megvenni az ünnepek alatt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)