Hirdetés

GOG.com Winter Sale - Fallout játékok ingyen!

|

Most három Fallout játékot szerezhetsz be teljesen ingyen a GOG.com legújabb ajánlatában.

Hirdetés

Folytatódik a gamerek nagy karácsonyi bevásárlása. A GOG is útjára indította idei DRM-Free Winter Sale-jét, melynek megünneplésére a Fallout 1-2-t, valamint a Fallout Tacticst tejesen ingyen töltheti le mindenki a promóció első 48 órájában.

Emellett a következő körülbelül 22 órában többek között az alábbi címeket vehetitek meg 66-80%-os kedvezményekkel:

Deep in the Dungeons (6,48$ egyben)

Ultima Underworld 1+2 - 1,99$
Legend of Grimrock - 4,49$

The BIG Ones (80,59$ egyben)

Divinity: Dragon Commander - 22,49$
Shadow Warrior (2013) - 9,99$
Omerta: City of Gangsters (4 DLC-vel) - 7,99$
Magrunner: Dark Pulse - 7,99$
Outlast - 6,66$
Amnesia: A Machine for Pigs - 9,99$
Aarklash: Legacy - 10,49$
Rise of the Triad - 4,99$

A Fallout franchise játékai jövőre már nem lesznek megvásárolhatóak a GOG.com kínálatából, de aki most letölti, bármikor újra megteheti. A fentieken kívül több mint 600 címet vehettek meg féláron a december 29-ig tartó promóció alatt. Minden nap három új csomagot áraznak le: egyet egy YouTube-on népszerű gamer ajánlása alapján, egyet a közösség szavazata alapján, illetve ezeken felül minden regisztrált felhasználó kap egy Mystery Boxot, ami vagy ingyen játékot, vagy leárazást tartalmaz. Jelenleg úgy tűnik, hogy holnap a Bullfrog klasszikusai (Theme Hostpital, Dungeon Keeper 1-2, Syndicate Plus, Syndicate Wars, Magic Carpet 1-2, Populous 1-3) lesznek olcsóbbak, de ha szeretnétek, hogy inkább a Heroes of Might and Magic első öt részét és a Heroes Chroniclest árazzák le, ti is szavazhattok a GOG.com főoldalán.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)