Hirdetés

Goin' Downtown bejelentés

|

Amennyire sablonos volt évekkel ezelőtt minden olyan kijelentés, miszerint a kalandjátékok műfajának leáldozott,...

Hirdetés

...legalább annyira elcsépelt ma ennek az ellenkezője.
A legújabb versenyző a The Games Company égisze alatt indul, mégpedig a Silver Style fejlesztésében. Előbbi egy berlini központtal rendelkező kiadó, mely a napokban került át a szintén német 10Tacle tulajdonába egy megközelítőleg fél millió eurós üzlet keretében. A korábban független Silver Style (ismerős lehet a Gorasul, a Soldiers of Anarchy, a The Fall: Last Days of Gaia, a Simon the Sorcerer 4 vagy az Everlight révén) pedig a TGC belső fejlesztőcsapataként funkcionál egy ideje.
Nos eme duó, bár technikai értelemben nevezhetnénk trojkának is, ígéretes kalandjátékot jelentett be.
A Goin' Downtown a számunkra csupán az orvostudomány ugrásszerű fejlődésével elérhető 2072-es évbe repít, mégpedig Nw York metropoliszába. Hősünk egy zsaru, Jake, kinek kalandjai a film noir hamisítatlan hangulatát hordozzák magukon. Adott egy amnéziás, ám rövidesen tragikus körülmények között elhalálozó szépség, s Jake bizony alaposan belekeveredik a hazugságokból szőtt ármány kusza hálójába.
A Silver Style valós idejű megvilágítással, normal mapping-gel, és egyéb szakkifejezésekkel telezsúfolt grafikus motort, és a kor követelményeinek megfelelő látványt ígér, amennyiben valakinek nem lenne elegendő az izgalmas történet, a fekete humor, s a forradalminak ígért fejtörők fúziója.

 


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)