Hirdetés

Goin' Downtown - Szereplők

|

Friss képek érkeztek a német illetőségű Silver Style Entertainment egyedi külsővel megáldott kalandjából.

Hirdetés

A 10Tacle által nemrégiben felvásárolt The Games Company (TCG) nyilvánosságra hozott néhány új képet a 2072 New York-jában játszódó, s az ígéretek szerint a legjobb film noir elemeket felvonultató kalandjátékból.
Jake, a metropolisz biztonságáért felelős rendőrök hadának egyike egy Rose nevű prostituált halála ügyében kénytelen nyomozni.
Hősünk a motoros fickó. A magas szőke az áldozat. Az alacsonyabb hölgyemény szintén kollegina, aki jól ismeri Rose-t, ám csak ellenszolgáltatás fejében hajlandó dalra fakadni. A furgon mellett ácsorgó, roppant szimpatikus alak pedig a Blue Flamingo névre keresztelt bár tulajdonosa.
A Goin' Downtown márciusban jelenik meg német nyelvterületen (Ausztria, Németország, Svájc), majd az ezt követő hónapokban a világ többi részén.

 

 


 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)