Hirdetés

Golden Axe remake alakulgat

|

Bizonyára sokan nosztalgiával gondoltok vissza a Sega zseniális beat 'em up-jára. Nos, most készülget a remake-je.

Hirdetés

A hír eddig örömteli, ám ezután következnek a kiábrándító részletek. A játékból ugyanis az előzetes leírás alapján kivettek kvázi mindent, ami az eredeti programot kiemelkedővé tette. Három főhős helyett ezúttal csak egyet "választhatunk": az amazon hölgyet hagyták meg nekünk. Ax Battler a szűk alsógatyában csapkodó barbár, és Gilius Thunderhead, a hatalmas baltájú törp csak mellékszerepben tűnnek fel, nem lesznek játszhatóak (ezzel úgy tűnik, ugrott a co-op mód is, ami hatalmas érvágás).
Az eredeti játékot színesítő meglovagolható hátasok központi elemmé válnak, ahogy ezt az új alcím (Beast Rider) is kifejezi. Összesen öt különböző lény hátáról szórhatjuk az áldást, melyek az embernyi méretű lényektől a hatalmas sárkányokig terjednek. A játék X360-ra és PS3-ra jelenik majd meg, szóval PC-sek sajnos szívhatják a fogukat. A végére pedig a nagy kérdés: vajon miért készítik el egy játék remake-jét, hogy aztán gyakorlatilag semmit ne hagyjanak meg az eredetiből?


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)