Hirdetés

Golden Joystick 2013 - megkezdődött a szavazás!

|

A minden évben megrendezésre kerülő szavazásnak már megvannak az idei jelöltjei.

Hirdetés

A brit Computer and Video Games magazin már 1982 óta minden évben megrendezi a legnagyobb videojátékos közönségszavazást, a Golden Joystickot. Az Elder Scrolls V: Skyrim tavalyi győzelme után nem maradhat el a folytatás, és a CVG már közzé is tette az idei év kategóriáit és jelöltjeit.

Ezúttal 15 kategóriában indulhatnak a jelöltek, melyek úgy lettek kialakítva, hogy sikeresebben reprezentálják az elmúlt években lezajlott változásokat. Az érdekesebb változások között szerepel pl. a Legjobb Indie Játék, az Év Stúdiója, vagy a YouTube Gamer Díj, illetve radikális újdonságnak számít a Legjobb Platform díja is.

Az idei évben olyan nagy címek fognak egymásnak esni, mint a Legjobb Történet kategóriájában küzdő The Walking Dead és BioShock Infinite, vagy az indie Hotline Miami, mely nem kevesebb, mint hat jelölést kapott. A még megjelenésre váró sikervárományosok is ringbe szállnak a Titanfall, a Destiny, és még sok más következő generációs címmel együtt.

Aki szeretné leadni a voksát, az ezen a weboldalon tudja megtenni, a díjkiosztó pedig október 25-én esedékes, egy élő közvetítés kíséretében. Ti szerintetek ki érdemli az Év Játéka díjat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)