Hirdetés

Golden Years: Way Out West megjelent + demo

|

Az Alawar Entertainment tipikus C-kategóriás videojáték gyártó - de sokaknak az ilyen játékok is bejönnek.

Hirdetés

Már a grafikából is látszik, hogy a Golden Years: Way Out West nem éppen a Skyrim ellenfele lesz a kasszáknál - azonban tiszteljük a készítőket annyira, hogy hírt adunk elkészült játékukról + annak demójáról. 

A Golden Years: Way Out West egy időmenedzselős, városépítős casual vadnyugati játék. A nagy aranyláz idején kell városokat építeni és meg kell gazdagodni az aranyból. Mindehhez vasutat is építhetünk - a mi feladatunk az, hogy megfelelően koordináljuk az időt, a feladatokat és a munkásokat.

A játékban 48 szint, 4 különböző környezet, öt sztori helyszín, tizenegy vadnyugati "rosszarcú" és 27 féle különböző épület szerepel.

Aki kiváncsi erre a casual címre, a demóját az alábbi címről töltheti le:

Golden Years: Way Out West demo

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)