Hirdetés

GoldenEye 007 Reloaded - MI6 Gameplay Walkthru

|

Sokak szerint a GoldenEye 007 volt minden idők legjobb James Bond játéka.

Hirdetés

Így aztán a kiadók/jogtulajdonosok és egyéb befektetők úgy döntöttek, elkészítik a játék remake-jét, sőt Reloaded címmel kicsit tovább is fejlesztik.  Az eredeti játék 1997-ben jelent meg Nintendo 64-re - tavaly pedig kijött Wii-re a Reloaded utótag nélküli verzió. 

A Reloaded Xbox 360-ra és PS3-ra készült, a főbb különbségek a WII verzióval szemben, hogy itt vannak Xbox 360 achievementek és PlayStation 3 trofeák. A WIi verzióban nem volt Mi6 OPS Missions szingli játékmód - erről szól majd a videó is. A GoldenEye 007 Reloadednek van escalation nevű multiplayer játékmódja és max 16 fős multit támogat - sőt a PS3 verzió Move és PlayStation Eye kompatíbilis. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)