Hirdetés

GoldenEye 007: Reloaded - MI6 Ops mód videó

|

A grafikailag felújított GoldenEye 007 egy új játékmódot is kap.

Hirdetés

 

Az Activision kiadott egy videót a James Bond kalandjaiból készült GoldenEye 007: Reloaded nevű játékból, ami a Nintendo Wiin már bizonyított GoldenEye 007 felújított változata.

A nagy felbontású grafikával megáldott remake egy új, MI6 Ops névre kersztelt játékmódot is tartalmaz, amit az alábbi videón is láthattok. A módban számos új küldetés van, pontosan nem tudjuk milyenek, de a trailer alapján van némi fogalmunk. A GoldenEye 007: Reloaded PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra fog megjelenni szeptember harmincadikán. A legutóbbi, Blood Stone alcímmel ellátott epizód nem aratott osztatlan sikert, meglátjuk, ez hogy teljesít.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)