Hirdetés

Új képeken a GoldenEye 007 Unreal Engine 4-es rajongói remake-je

|

A GoldenEye 25 csapata szépen halad a fejlesztéssel, és ezt egy kis csomag screenshottal bizonyították.

Hirdetés

A GoldenEye 007-et egy kis csapatnyi rajongó akarja Unreal Engine 4-es köntösbe öltöztetni, és egyelőre elég meggyőzően haladnak a projekttel. Ha minden a jelenlegi ütemben halad, akkor a srácok 2022-ben készen lesznek az egésszel, és ingyenesen elérhetővé fogják tenni.

Hirdetés

A lenti képek még az erősen kidolgozás alatt álló irányítószobáról készültek, ami még így is meglehetősen jól néz ki. A végső verzió persze bőven eltérhet majd a mostanitól.

A GoldenEye 25 névre keresztelt projekt a játék 25. születésnapjának közeledte miatt indult, és már több mint egy éve pörög. Remélhetőleg a srácokat most már hagyják is dolgozni, és nem kedvtelen ügyvédek hada fogja lezárni a fejlesztést.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)