Hirdetés

Golem - a Halo és a Destiny komponistája zenében mesélné el a VR-játék előtörténetét

|

Az ex-Bungie-s fejlesztőkből szerveződött Highwire Games első játéka, a Golem elég érdekesnek ígérkezik, de a PlayStationös VR-játékhoz egy másik, egészen egyedi zenei projekt is kapcsolódik.

Hirdetés

Egyelőre nem sokat tudunk a Golem című játékról, ugyanis eddig csupán a decemberben bemutatott trailer áll rendelkezésünkre, de az már a videó alapján is látszik, hogy egy érdekes világot épít a volt Bungie-alkalmazottakból verbuválódott Highwire Games. Ezt pedig talán kicsit meglepő formában, egy zenei albumon szeretnék kiterjeszteni.

A csapat egy Kickstarter-kampányt indított ennek érdekében, a reményeik szerint itt összegyűjtött 45 ezer dollárból (amire a saját 20 ezrük mellett szükség lenne) pedig lesz pénzük felbérelni a szükséges zenészeket és énekeseket, kibérelniük a megfelelő stúdiót és összeállítani egy teljes zenei albumot. Ez az Echoes of the Firts Dreamer címet kapta és a PlayStation VR-ra érkező Golem előtörténetét mesélné el, így teljesen külön projekt a játék zenei aláfestésétől. A zeneszerzői feladatokat érthető módon itt is Marty O'Donell, a Highwire egyik alapítója látná el, akinek a Destiny és a Halo dallamait is köszönhetjük.

Mit gondoltok, jó választás a sztori kibővítéséhez a zenei album?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)