Hirdetés

Gollum, Robotzsaru, és egy rakás érdekesség – ezeket mutatták be a Nacon Connect 2023 során

|

A Nacon kiadó nagy, virtuális bemutatót tartott sok érdekes, a közeljövőben érkező játékkal.

Hirdetés

Nem tartozik a legnagyobb kiadók közé a korábban Bigben Interactive néven ismert Nacon, leginkább középszerűnek nevezhető játékokkal szolgált az elmúlt években, és legfrissebb bemutatója után sem tűnik úgy, hogy magasabb kategóriába lépne, de van egy-két érdekesség a kínálatában, ami segíthet, hogy megbocsássuk a Blood Bowl 3, a Steelrising, és a Vampire: the Masquerade - Swansong hibáit.

A Nacon Connect 2023 livestream során felbukkant például a régóta készülő The Lord of the Rings: Gollum, a RoboCop: Rogue City, és további, kisebb-nagyobb projektek is.

Hirdetés

Szokás szerint listába szedtünk mindent, de annak végén megtaláljátok a livestreamet is.

  • A Ravenswatch kezdte a felsorolást, ami a Curse of the Dead Gods fejlesztőinek új akció-roguelike-ja, képregényes látvánnyal. Mesebeli szereplőkkel járhatunk egy világot, harcolhatunk a gonosszal. A korai hozzáféréses időszak április 6-án veszi kezdetét, ennek keretében sorra kerülnek majd be az újabb és újabb hősök.
  • Futurisztikus taktikai akciójáték lesz a Capes, különféle képességekkel megáldott szuperhősök szerepében győzhetjük le a gonoszokat. Nem sokat mutattak belőle és az nem is volt túl meggyőző, de talán majd ha többet látunk, jobban hiszünk benne.
  • Az Ad Infinitumot diákként kezdték el fejleszteni alkotói 2014-ben, de csak 2019-ben állt össze, hogy milyen is legyen pontosan. Egy belső nézetes kalandjáték lesz, amiben egy fiatal német katonát irányítunk, aki két valóság között ragad. Egy titkos, üresnek tűnő kastélyban, valamint lövészárkokban is barangolhatunk, ahol rejtélyek és szörnyetegek is várnak minket. Szeptemberben érkezik PC-re és jelenlegi generációs konzolokra.
  • Röviden megmutatták a ma megjelent Clash: Artifacts of Chaost, ami a Zeno Clash játékok világában játszódik, de játékmenete más. Fegyverek helyett öklöket, különböző harci stílusokat használva küzdhetünk. A verekedések előtt játszhatunk egy társast, aminek végkimenetele pozitív vagy negatív hatással lehet ránk.
  • Megjelent Switchre a Train Life: A Railway Simulator, vonatőrültek imádni fogják, valamint a Európába március 16-án érkezik a Session: Skate Sim, ami meg a deszkázás szerelmeseinek nyújthat kellemes perceket.
  • Május 11-én folytatódik a túramotoros TT Isle of Man: Ride on the Edge sorozat a harmadik résszel, gyönyörű tájakon száguldozhatunk nagy sebességgel, remélve, hogy nem tanyálunk el.
  • A tömegközlekedés-szervezés iránt érdeklődők a Transport Fever 2 konzolos változatával mutathatják meg, hogy ügyesebbek, mint a MÁV, a BKK, vagy bármely légitársaság.
  • 2023 folyamán érkezik a Tour de France 2023, a teniszes, az ATP és a WTA hivatalos játékaként megjelenő Tiebreak, a Pro Cycling Manager 2023, valamint a Rugby 24.
  • Rendhagyó világháborús játék lesz a War Hospital, amiben egy tábori kórházat, a sérültek ellátását kell menedzselnünk - és ez nem lesz könnyű feladat. Augusztus 31-én jelenik meg PC-re és jelenlegi generációs konzolokra.
  • A Gangs of Sherwood egy négyfős kooperatív játék, sok-sok kaszabolással, látványos katakombákkal, változatos karakterekkel. Őszre várható.
  • Ismét megmutatta magát a nem túl szép The Lord of the Rings: Gollum, aminek megjelenési dátuma még mindig nincs, de állítólag idén kész játék lesz belőle.
  • Végül pedig felbukkant a Robocop: Rogue City, egy külsőre egész jónak tűnő FPS, amiben Robotzsaruként járhatjuk a bűnben úszó várost, akit kell, lelőhetünk, aki rossz helyen parkol, azt megbirságolhatjuk cetlivel. Szeptemberben indul a kaland.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)