Hirdetés

Gond van a RTX 3080-as kártyákkal, összeomlik az Apex Legends

|

Hiába van nevetséges mértékű lóerő a legújabb Nvidia kártyákban, azok mégsem játszanak együtt szépen a Respawn sikerjátékával.

Hirdetés

Ugyan az Apex Legends 7. szezonja nagyrészt sikeresen indult (a battle pass körül voltak kisebb gondok, de hamar sikerült túllendülni a nehézségeken), mégsem boldog mindenki, főleg nem az RTX 3080 tulajdonosok, akiknek rendszeresen összeomlik a játék. A /r/ApexLegends közösség tagjai közül már többen jelezték, hogy gond van a játékkal, hogy gond van a kliens futási sebességével és stabilitásával, már ha az Nvidia csúcskártyája zakatol a vas szívében.

A sokadik Reddit poszt után már a Respawn Entertainment is felfigyelt a dologra, és már többször is jelezték, hogy tudnak a dologról, dolgoznak az ügyön.

Hirdetés

Egyelőre annyit kértek mindenkitől, hogy aki jelenti a problémát az a jelentéshez tűzze hozzá, hogy melyik launcher (Steam, Origin) indította a klienst, és hogy milyen hibakódot adott ki a program összeomláskor. Utóbbi trükkös, mert sokaknál meg sem jelenik kód, csak elköszön az Apex, de ha bármelyikőtök tapasztal esetleg hasonló problémát, akkor egyrészt gratula neki a meglehetősen ritka hardverhez, másrészt jelentésekkel segítheti a fejlesztők munkáját.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)