Hirdetés

Gondban a SAW fejlesztői

|

A filmlicencekre bazírozó kiadó- és fejlesztővállalat lassan megfullad az utóbbi hetekben fellépett pénzhiány miatt.

Hirdetés

A tavaly alapított Brash Entertainment azzal kezdte működését, hogy bejelentette 400 millió dollárt sikerült szereznie a projektek finanszírozására. A kijelentés csak részben állta meg a helyét, hiszen az összeg ki hányada volt a kezdetektől lehívható, a többihez csak később fértek volna hozzá. Úgy tűnik azonban, hogy a tartalékok valahogy felszívódtak a pénzügyi krízis közepette.
Következmény? Természetesen elbocsátások és törölt projektek. 20 fő már megkapta a munkakönyvét, és beszüntették a Tale of Desperaux, Prison Break, Night at the Museum 2, Clash of the Titans és 300 játékok munkálatait. Csupán a Six Flags Fun Park és a SAW fejlesztése folyik tovább. Sőt a Variety cikke szerint egy Superman játék fejlesztése is kútba esett, amit a Rogue Squadron és a Lair révén ismert Factor 5 készített volna.

may070149.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)