Hirdetés

Gondban a Majesco

|

Komoly gondban a Majesco vállalata. Az Egyesült Államok legnagyobb online tőzsdéje, a majd 3500 vállalattal kapcsolatot tartó NASDAQ szólította fel a céget arra, hogy mielőbb tisztázza pénzügyi kimutatásait, különben kikerülhet a rendszerből. A Majesconak el kellene készítenie második negyedéves pénzügyi kimutatását, azonban amennyiben ez nem éri el a 2,5 millió dolláros határt, úgy kikerülhetnek a NASDAQ listájáról. A rossz év és a komolynak tűnő pénzügyi nehézségek ellenére a legutóbbi tájékoztatóján a Majesco úgy vélekedett, versenyképesek tudnak maradni, a cég bentmarad a NASDAQ rendszerében, és megfelel majd.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)